Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında Kardemir Karabükspor ile Antalyaspor 3 puan için kıyasıya mücadele edecek. 3 puan ile 11. sırada yer alan Kardemir Karabükspor, 1 puan ile 17. sırada bulunan Antalyaspor'u evinde ağırlayacak. Peki Kardemir Karabükspor-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? Maç hakkında tüm detaylar haberimizde...

KARDEMİR KARABÜKSPOR-ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN?

Süper Lig'in 4. hafta açılış maçında Kardemir Karabükspor ile Antalyaspor Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda mücadele edecek. Kardemir Karabükspor-Antalyaspor maçı 16 Eylül Cuma günü saat 19.00'da başlayacak. Cüneyt Çakır'ın yöneteceği mücadele Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

ANTALYASPOR İLE KARABÜKSPOR 32. RANDEVUDA

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Antalyaspor, rakibiyle toplamda 32. kez karşı karşıya gelecek.

Antalyaspor ile Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında oynayacakları karşılaşmayla 32. kez karşı karşıya gelecekler. Geride kalan 31 mücadeleden kırmızı-beyazlılar 7 kez galip gelirken, Karabükspor ise 13 kez sahadan 3 puanla ayrıldı. 11 maçta ise taraflar üstünlük sağlayamadı.

KARABÜKSPOR DAHA ÜSTÜN

Bugüne kadar Antalyaspor ile Kardemir Karabükspor, 31 kez karşı karşıya geldi. Kırmızı-beyazlılar, geride kalan maçlarda 7 galibiyet, 11 beraberlik ve 13 yenilgi aldı. İki takım Süper Lig'de 12 kez karşılaşırken, bu maçlarda Antalyaspor 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 yenilgi elde etti. Karabükspor ile Antalyaspor, TFF 1. Lig'de 2, Spor Toto 2. Lig'de 16 ve 1 kez de hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

EN GOLLÜ MAÇTA 4 GOL

Kırmızı-beyazlılar ile mavi-kırmızılılar arasında oynanan maçlarda en farklı skor 2 kez elde edilen 4-0'lık skor oldu. İki takım arasında oynanan en gollü maçlar ise yine 4-0 biten maçlar oldu. 1975-1976 ve 1997-1998 yıllarında oynanan ve biri Antalyaspor'un biri de Karabükspor'un 4-0 üstünlüğü ile sona eren maçlar olarak kayıtlara geçti.

EN FAZLA ALINAN SKOR 1-0 ve 1-1

Antalyaspor ile Kardemir Karabükspor arasında oynanan maçlarda en çok alınan skor ise 1-0 ve 1-1'lik sonuçlar oldu. İki takım 31 maç sonunda 6 kez 1-0 ve 1-1'lik skorlarla sahadan ayrıldı. 5'er maçta ise 0-0, 2-0 ve 2-1 sona ererken, 2'şer maçta 4-0'lık skor alındı. Antalyaspor ile Karabükspor 1'er maçta da 3-0 ve 3-1'lik skorlarla sahadan ayrıldı.

ANTALYA 25, KARABÜKSPOR 32 GOL ATTI

İki takım arasında 1972-1973 sezonundan bu sezona kadar oynanan 31 maç sonunda iki takım toplam 57 gol kaydetti. Antalyaspor rakibinin kalesine 25 gol atarken, Kardemir Karabükspor ise 32 golle karşılık verdi.

ANTALYASPOR'DA MAKOUN VE EMRE GÜRAL SAKAT

Antalyaspor'da zorlu mücadele öncesi antrenmanda sakatlanan Jean Makoun ile Emre Güral, Kardemir Karabükspor deplasmanında forma giymeyecek. Kırmızı-beyazlılarda sol arka adalesinde çekme bulunan Makoun ve sağ diz kapağında ağrıları bulunan Emre Güral zorlu mücadelede takımdaki yerlerini alamayacak.

Öte yandan Antalyaspor'da, Kardemir Karabükspor maçı öncesi kart cezalısı oyuncu bulunmuyor.

KARDEMİR KARABÜKSPOR, ANTALYASPOR MAÇINA HAZIR

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, bugün sahalarında Antalyaspor ile oynayacakları karşılaşmada ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.

Kardemir Karabükspor, Antalyaspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Igor Tudor gözetiminde yapılan son antrenmana sakatlıkları nedeniyle Serdar ve Dany katılmazken, Yatabare, Kokalovic ve Adriano takımdan ayrı çalıştı. Lazarevic ise antrenmanın sonunda sakatlandı.

Gazetecilere açıklamada bulunan Tudor, sakatlıklardan dolayı biraz sıkıntılarının olduğunu söyledi. Sakatlıkların futbolun içinde olduğunu ifade eden Tudor, 11 çok iyi oyuncumuz ve 7 de yedek oyuncumuz var. 18 kişilik maç kadromuzda kimin oynayıp oynamadığının pek önemi yok. Rakibimiz 3 hafta sonunda çok puan toplayamadı, ama çok iyi bir kadroları var. Eto'o gibi yıldız oyuncuları var. Futbol oynamak isteyen bir takım. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ