Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

HABERTÜRK SPOR

Beşiktaş’ta, daha önce transfer etmediği bir oyuncunun pişmanlığı yaşanıyor...

Mevcut oyuncularının bazılarının gitmesi, birkaçının da ayrılmak istemesi nedeniyle şu anda çalkantılı bir dönemden geçen Siyah-Beyazlılar’ın, 2013-14 sezonunda Arjantin’in River Plate takımından 500 bin Euro verip transfer etmediği Emanuel Mammana geçtiğimiz günlerde 7 milyon Euro’ya Fransa’nın Lyon kulübüne satıldı.

O dönemde SiyahBeyazlılar’da gönüllü olarak scoutluk yapan Utku Kaya, teknik heyete River Plate’te böyle bir oyuncu olduğunu, fayda sağlayacağını ve uygun bir rakama transferin yapılabileceğini iletti.

SLAVEN BİLİC BEĞENMEDİ

Teknik direktör Bilic ve o dönemde sportif direktör olan Önder Özen’in oyuncuyu beğenmedikleri ve “500 bin Euro bu oyuncu için çok para. Bu ücreti zaten yönetim de ödemez” dediği öğrenildi.

Gelinen noktada ise o günden beri oynadığı futbolla prim yapan Emanuel Mammana geçtiğimiz günlerde Lyon’a 7 milyon Euro’ya transfer oldu. O dönemde eğer oyuncu Beşiktaş’a alınsaydı bu para SiyahBeyazlılar’ın kasasına girmiş olacaktı.

Ya da şu anda stoper transferi için arayışta olan Kartal, Mammana’yı göndermeyip elinde bu bölge için sağlam bir oyuncu bulunduracaktı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ