Metin Albayrak: "Hakeme Allah kuvvet versin"
Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, "Fenerbahçe maçını yönetecek hakeme Allah kuvvet versin" dedi
ABONE OLSüper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 23. haftasında 29 Şubat Pazartesi günü ligde oynayacakları Fenerbahçe derbi maçı öncesinde Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak açıklamalarda bulundu.
"Hakemlerle ilgili bir şey konuşmuyoruz." diyen Albayrak, "Bizim üslubumuz o. Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu'nun belirleyeceği hakeme saygı duyuyoruz. Tek isteğimiz var; adaletli şekilde gördüklerini çalsınlar. Futbolun ön planda olduğu, hakemlerin konuşulmadığı inşallah bir futbol olur. Onlara da başarılar diliyorum çünkü kolay değil. Türkiye'de son zamanlarda malum herkes hakemleri konuşuyor. Çıkacak olan hakem arkadaşımıza da Allah kuvvet versin." diye konuştu.