Türkiye A Milli Erkek Basketbol Takımı İsrail'e gitti
A Milli Erkek Basketbol Takımı, Türkiye'de 31 Ağustos-17 Eylül tarihlerinde düzenlenecek 2017 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında İsrail'e gitti
ABONE OLAtatürk Havalimanı'ndan kalkan uçakla Tel Aviv'e giden milli takım, burada yarın Slovenya'yla, 20 Ağustos Pazar günü ise İsrail'le hazırlık maçı yapacak.
Ay-yıldızlı ekip, bu maçların ardından 21 Ağustos Pazartesi günü İstanbul'a dönecek ve hazırlıklarını burada sürdürecek.
Milli takımın kafilesinde Türkiye Basketbol Federasyonu Üst Yöneticisi (CEO) Ömer Onan da yer aldı.
Ömer Onan, Tel Aviv'de Slovenya ve İsrail'le hazırlık maçları oynayacaklarını belirterek, "Avrupa Şampiyonası'na en hazır şekilde girmek istiyoruz. Biz takımımıza güveniyoruz. Sonuçta kendi evimizden, kendi seyircimiz önünde oynayacağız. Aslında buradaki en büyük etkenlerden biri de seyircimizin, Türk halkının bizi sonuna kadar desteklemesi. Şimdi şöyle bir handikap da var. Bayram tatili on gün olacak. Bayramın birinci günü Rusya ile oynayacağız. İlk turda, Ülker Sports Arena'daki maçların çoğu bayrama denk geliyor." ifadelerini kullandı.