Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Meclisi'ndeki İYİ Partili meclis üyelerinin istifaların ardından kendisine yapılan 'Eş Başkan' yakıştırmaları olduğu iddiasına tepki gösteren İmamoğlu, "Benim kulağım kötü sesleri hiç duymuyor. Kötü sözleri de duymuyor" dedi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ekrem İmamoğlu, "Bir siyasi partinin kendi iç meselesine ne yorum yaparım, ne de müdahil olurum. Sadece, eğer orada bir anlaşmazlık, bir kavga, bir gürültü varsa bundan üzüntü duyarım. Şu anda bende uyandırdığı tek his bu, keşke olmasa. Keşke kendi içlerinde daha bütünlükçü bir yapıları olsa." diye konuştu.

İBB Meclisi'ndeki İYİ Partili meclis üyelerinin istifaların ardından kendisine yapılan 'Eş Başkan' yakıştırmaları olduğu iddiasını da değerlendiren İmamoğlu, "Benim kulağım kötü sesleri hiç duymuyor. Kötü sözleri de duymuyor" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Saraçhane meclis binasında düzenlenen İstanbul Gençlik Meclisi açılış oturumuna katıldı. Oturumda gençlere seslenen İmamoğlu, programın ardından basın mensuplarının gündeme dair sorularını yanıtladı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ