Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından Sivas'ta düzenlenen Mini-Minikler Hentbol Türkiye Şampiyonası son erdi.

        Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Mecnun Otyakmaz Spor Salonunda 21-23 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen ve 13 kız,14 erkek takım, ile 20 ilden 500 sporcunun katıldığı Mini Minikler Hentbol Türkiye Şampiyonası tamamlandı.

        Şampiyona sonunda dereceye giren takımlara madalyaları Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Ufuk Demir, Sicil Lisans ve Kulüpler Şube Müdürü Emrah Yıldırım,Hentbol İl Temsilcisi Turgut Demirkan,Hentbol gözlemcisi Mahmut Boyraz, Hentbol Federasyonu Gelişim Proje Kurul Üyesi Harun Yıldırım ve Mecnun Otyakmaz Spor Salonu tesis amiri Mehmet Özlü tarafından verildi.

        Şampiyonada erkeklerde Kayseri Spor AŞ Spor Kulübü 1., Sivas Belediyespor Kulübü 2., Kastamonu Candar Bey Spor Kulübü 3., Batman Gençlik Spor 4'üncü olurken, kızlarda 1955 Batman Belediyespor 1'inci, Gaziantep Gençlik Spor Kulübü 2'inci, Gaziantap İl Karması 3'üncü Ankara Tekeş Spor Kulübü 4'üncü oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
        Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa