Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İlişkiler Sevgililer Günü'nü yalnız geçireceklere öneriler
        • 1

          EN SEVDİĞİNİZ ÇİÇEKLERİ SATIN ALABİLİRSİNİZ

          Başkasının sizin için çiçek almasını beklemeyin, en sevdiğiniz çiçeği kendiniz satın alın. Oturma odasında ya da mutfaktaki taze ve renkli çiçeklerin insanı mutlu ettiği bir gerçek!

        • 2

          SICAK KÖPÜKLÜ BİR BANYO

          Sevgililer Günü'nü kişisel bakım gecesi ilan edebilirsiniz. En sevdiğiniz mumları yakıp sıcak, bol köpüklü bir banyo yaparak kendinizi şımartabilirsiniz.

        • 3

          SEVDİĞİNİZ RESTORANA GİDEBİLİRSİNİZ

          En sevdiğiniz restoranları, kafeleri ya da mağazaları genellikle özel günler için saklıyorsanız tam tersini yapma zamanı! İlişki durumunuz ne olursa olsun, Sevgililer Günü'nde favori mekanlarınızda arkadaşlarınızla eğlenebilirsiniz.

        • 4

          İSTEK PANOSU

          Yıl içerisinde başarmak istediğiniz hedefleri ve hayata geçirmek istediğiniz planları dilek panonuzda toplayabilirsiniz. Bu şekilde dileklerinizi gerçekleştirmeye bir adım yaklaşmış olacaksınız.

        • 5

          FİLM GECESİ

          Sevgililer Günü'nde görmeye can attığınız, merak ettiğiniz filmlerden birini izlemeye ne dersiniz? Eğer sinemaya gitmek istemiyorsanız, patlamış mısır, atıştırmalıklar ve loş bir ambiyansla keyifli bir sinema gecesi düzenleyebilirsiniz.

        • 6

          MASAJ VE SPA

          Gündelik hayatın getirdiği koşuşturmaca sizi yorduysa kendinizi masaj ile ödüllendirebilirsiniz. Ya da spa ortamını ayağınıza getirebilirsiniz. Uçucu yağlar, mumlar, yüz maskeleri, masaj aletleriyle günün yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz.

        • 7

          YENİ TARİFLER ÖĞRENMEYE NE DERSİNİZ?

          Yemek yapmaktan hoşlanıyorsanız favori şarkılarınızla birlikte yeni tarifler deneyebilirsiniz.

        • 8

          BİTKİLERİNİZE VAKİT AYIRABİLİRSİNİZ

          Toprakla uğraşmak, tarla-bahçeyle ilgilenmek birçok kişi için terapi gibidir. Vücudun toprağa değmesi rahatlatır, mutlu eder. Bu nedenle bitkilerinize vakit ayırarak negatif enerjilerden kurtulabilirsiniz.

        • 9

          ETKİNLİK PLANLAYABİLİRSİNİZ

          Keyiflendiren, heyecan veren bir akşam için farklı planlar da yapabilirsiniz. Sevdiğiniz bir müzik grubu, merak ettiğiniz bir tiyatro oyunu ya da stand-up gösterisi varsa 14 Şubat biçilmiş kaftan.

        • 10

          AKLINIZDAKİ AYAKKABIYI SATIN ALMANIN TAM ZAMANI

          Alışveriş sepetinizde veya aklınızda satın almak istediğiniz bir ürün varsa savurganlık yapmanın tam zamanı... Ufak hediyelerle kendinizi mutlu edebilirsiniz.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa