Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Genç nesillerin sporla tanışması amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 6 mahallede yaptırdığı semt sahalarında gençlere uzman hocalar nezaretinde spor eğitimi veriliyor.

        Spor ve sporcuya önem veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatıyla semt sahalarında başlatılan spor okullarında gençlere spor eğitimi veriliyor. Kendi alanında uzman hocalar eşliğinde GAP 2, Hayati Harrani, Toki, Ahmet Yesevi, Maşuk ve Futbol Dünyasında gençler sporla tanışıyor. 6 mahallede, 8 usta öğretici tarafından yaklaşık 400 gence temel futbol eğitimi veriliyor. Kurslar hafta içi her gün saat 14.30 ile 18.00 saatleri arasında veriliyor.

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığının başlattığı spor kurslarına, 8 13 yaş aralığındaki gençlerin yoğun ilgi gösterdiği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa