Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erenler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Erenler Belediye Başkan adayı Rahmi Şengül, seçim çalışmaları kapsamında projelerini anlattı.

        İlçedeki bir otelde düzenlenen iftar programında basın mensuplarıyla bir araya gelen Şengül, yeni dönemde kentsel dönüşüm çalışmalarına önem vereceklerini söyledi.

        Bağlar, Dilmen, Hacıoğlu, Küpçüler, Tabakhane, Yeni ve Yeşiltepe mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanacağını bildiren Şengül, afet bilincinin yaygınlaşması adına ilçeye "Afet Eğitim ve Koordinasyon Merkezi" kuracaklarını anlattı.

        Şengül, yeni dönemde Erenler Belediyesi Yardımlaşma Vakfı açılacağını vurgulayarak, ilçeye bir özel hastane kazandırılması için çalışmaların başlatıldığını belirtti.

        Spor alanları projeleriyle, gençlerin vakit geçirebileceği bölgelerin sayısını arttıracaklarına değinen Şengül, bazı aile sağlığı merkezlerinin de yenileceğini kaydetti.

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz da kentte yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımlar hakkında bilgi vererek, Başkan Şengül'e başarılar diledi.

        Programa, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Serdivan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yusuf Alemdar ile MHP'li yöneticilerin yanı sıra çok sayıda gazeteci katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa