Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Bardak Kırmak Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir? Rüyada Çay Bardağı Kırmak Anlamı Nedir?

        Rüyada Bardak Kırmak

        Rüyada bardak kırmak genel olarak çeşitli anlamlara gelebilir. Rüya tabir eden alimlerin görüşlerine göre rüyaların anlamları çeşitlenebilir. Bu rüya bir yoruma göre, rüya sahibinin yakın zamanda yaşayacağı bir olaydan çok fazla etkileneceğine işaret eder. Ya da rüya sahibi yakın dönemde kendisini çok fazla etkilemiş olan bir olay yaşamış ve hala bu etkiler devam ediyordur. Yaşanan olayın çalışma yaşamında veya arkadaş çevresinde olmuş olabileceği düşünülmektedir.

        Fakat başka bir yorum rüya sahibinin ailesiyle de sorun yaşayabileceğini belirtmektedir. Alimlerden biri bu rüyanın uyarıcı niteliğe sahip olduğunu, rüya sahibinin çevresine karşı dikkatli olması gerektiğini de belirtmektedir. Özellikle kavga ve sorun çıkarmak isteyen kişilere karşı soğukkanlılığı koruyacak davranışlar sergilemek çok önemlidir.

        REKLAM

        Farklı bir yorum da rüyada bardak kırmak tartışma ve sonrasında yaşanacak yenilgiye işarettir, demektedir. Bir başka görüşe göre de bu rüya, rüya sahibinin kendisini zorlayan bir işte başarıya ulaşacağına işaret eder. Bu rüyanın ailevi sorunlara işaret ettiğini söyleyen de pek çok rüya tabir eden alim bulunmaktadır. Görünüşe göre bu rüya hem olumlu hem de olumsuz anlamlara gelebilmektedir.

        Rüyada Çay Bardağı Kırmak

        Rüyada çay bardağı kırmak genelde hayırlı rüyalar arasında sayılır. Bu rüya, rüyayı gören kişinin sorunlarını çözerek rahatlayacağı anlamına gelir. Farklı bir yoruma göre bu rüya, rüya sahibinin sabrettiği takdirde uzun zamandır hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işaret eder. Bir diğer görüşe göre de bu rüya, kendisine misafir olan bir kişiye kötü şeyler söyleyerek onun kırılmasına neden olmak manasına gelmektedir.

        Rüyada Bardak Fırlatıp Kırmak

        Rüyada bardak fırlatıp kırmak, rüya sahibinin uzunca bir süredir gerginlik yaşadığı bir kişiyle yüzleşeceğine işaret eder. Genelde olacak olan bu yüzleşmenin iyi olacağına inanılmaktadır. Bu esnada iki kişide birbirini tarafsız dinlemeyi başarırsa bu kişiler barışmayı başaracaklardır.

        REKLAM

        Rüyada Cam Bardak Kırmak

        Rüyada cam bardak kırmak pek çok anlama gelebilir. Sanılanın aksine bu rüyanın hayırlı olduğunu düşünen pek çok alim vardır. Bu rüyayı gören kişinin uzunca bir süredir devam eden şansızlığı artık bitecek ve bu kişi şanslı bir döneme girecektir. Rüya sahibinin hem çalışma yaşamında hem de sosyal çevresinde başarısı artacak ve daha keyifli vakit geçirecektir. Bu rüyanın olumsuz olduğunu düşünen ve bu bağlamda yorum yapan alimlere göre de rüya sahibi beklemediği anda bir yakınının öldüğünü haber alacaktır.

        Rüyada Bardak Kırılması

        Rüyada bardak kırılması, rüya sahibinin keyif almayacağı ve üzüleceği bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet eder. Farklı bir yoruma göre de rüya sahibi yakınlarından birinin ölüm haberini alabilir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa