Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Objektife Takılanlar Nur Gümüşdoğrayan'dan İdil Bilgen'e destek: Birinciliği hak etti - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Miss Turkey 2004 güzeli Nur Gümüşdoğrayan, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.
          Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gümüşdoğrayan, Miss Turkey 2024 güzeli İdil Bilgen'e yapılan olumsuz yorumları değerlendirdi.

        • 2

          İdil Bilgen'e tam destek verdiğini belirten Nur Gümüşdoğrayan, zamanında kendisinin de benzer eleştirilere maruz kaldığını söyleyip bu tür eleştirilerin genç kadınlar üzerindeki olumsuz etkilerine dikkat çekti.

        • 3

          "İDİL BİRİNCİLİĞİ HAK EDEN BİRİ"

          İdil Bilgen'in karakteristik ve farklı bir yüz güzelliğine sahip olduğunu vurgulayan Nur Gümüşdoğrayan, genç kızın birinciliği sonuna kadar hak ettiğini ifade etti. Gümüşdoğrayan; "İdil, klasik güzellik algılarının ötesinde, kendi özgün tarzı ve karakteristik yüzüyle dikkat çekiyor. Eleştiriler haksız ve anlamsız, İdil birinciliği hak eden biri" dedi.

        • 4

          "ZAMANINDA BANA SÖZ HAKKI TANINMAMIŞTI"

          Ayrıca, kendi deneyimlerine de değinen Nur Gümüşdoğrayan, Miss Turkey yarışmasında yarıştığı dönemde kendisine bile konuşma fırsatının verilmediğini belirterek; "Zamanında bana bile söz hakkı tanınmamıştı, şimdi İdil'e yapılanlar gerçekten çok ayıp" şeklinde konuştu. Güzellik yarışmalarında kadınların sürekli eleştirilmesinin yanlış olduğunu ve bunun genç kadınların özgüvenlerini zedeleyebileceğini söyledi.

        • 5

          Son olarak, İdil Bilgen'in yanında olduğunu vurgulayan Nur Gümüşdoğrayan, ona yönelik eleştirilerin haksız olduğunu belirterek, Bilgen'e her zaman destek vereceğini ifade etti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa