Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Muş Haberleri

Korkut'a 4 yeni kütüphane

(Fotoğraflı)

Nejdet Armağan

MUŞ (İHA) - Muş'un Korkut İlçe Kaymakamı Abdulgani Mağ'ın girişimleri sonucu 4 okula yeni kütüphaneler kuruldu.

Korkut'ta kütüphanesi olmayan Kapılı Ortaokulu, İçboğaz İlkokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Sazlıkbaşı Ortaokuluna yeni kütüphaneler yapıldı. İlçe Kaymakamı Aldulgani Mağ'ın girişimleri sonucunda Erzurum Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla yeni kütüphaneler kurulduğunu ifade eden Korkut Milli Eğitim Müdürü Caner Budak, öğrencilerin bu sayede okuma sevgisinin artacağını ve düzenli okuma alışkanlığına sahip olacaklarını söyledi.

Korkut Kaymakamı Abdulgani Mağ ise, sürekli gelişen ve büyüyen, daima okuyan bir gençlik hedeflediklerini belirterek, "Bu hedef doğrultusunda kütüphanesi olmayan okulların, kitaba ulaşamayan öğrencilerin kalmaması için Erzurum Büyükşehir Belediyesiyle temasa geçtik. Sağ olsunlar bu ricamızı kırmadılar ve kütüphanesi olmayan dört köy okulumuza yeni kütüphane yaptılar. İlçemizde kütüphanesi olmayan, çocukların rahat bir şekilde kitaplara ulaşamadığı hiçbir okulumuzun kalmamasının çabası içerisinde olacağız" diye konuştu.

(NA-MSA-Y)

14.04.2017 13:31:49 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri