Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Monaco - Beşiktaş maçında Babel'in golü ofsayt gerekçesiyle iptal edildi - Futbol Haberleri
        • 1

          Monaco - Beşiktaş maçının 7. dakikasında Cenk Tosun'un vuruşunda kaleciden dönen topu Babel boş kaleye gönderdi ancak maçın Sırp hakemi Milorad Mazic ofsayt gerekçesiyle golü geçerli saymadı.

        • 2

          Pozisyonun tekrarında Cenk'in şutu çektiği anda Babel'in ofsayt pozisyonunda olmadığı çok net bir şekilde gözüktü. Habertürk Spor yazarı Bülent Yavuz pozisyonu yorumladı:

        • 3

          "Beşiktaş müsabakanın 7. dakikasında yüzde 100 bir gol attı ama Sırp hakem Milorad Mazic yardımcı hakemin de katkısıyla golü iptal etti."

        • 4

          "Babel, topun arkasından çıktığı için pozisyon çok net gol... Bu, yüz karası bir karar. Neden mi? Koca FIFA hakemi topun gerisinde olan oyuncunun ofsaytta olmadığını bilmiyor mu? Burada yardımcı hakeme gerek mi var?"

        • 5

          "Beşiktaş bu maçta puanlar kaybetseydi bunun net sorumlusu hakem ve yardımcısı olurdu."

        • 6

          "Pepe'nin pozisyonu topun istikametinde kaleye doğru değil. 1, topun kontrolü henüz daha Monacolu oyuncuda değil. 2, topun hızı itibarıyla Monacolu oyuncunun topu yakalayıp kontrol etme şansı düşüktü. Bariz gol şansı yok, sarı kart doğru karardı."

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa