Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmirDenizli karayolu Alaşehir girişinde bulunan Akkeçili Mahallesi ile Alaşehir’in çıkışında bulunan Badınca Mahallesi arasında bulunan 12.7 kilometre yolun refüj aydınlatma çalışmaları başladı. 38 milyon TL'ye mal olacak çalışmanın yıl sonuna kadar tamamlanacağı öğrenildi.

        Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, refüj aydınlatma elektrik direklerinin dikilmesi ve hat döşenmesi çalışmalarının yapıldığı alanda incelemelerde bulundu. Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, "Gediz Elektrik Dağıtım AŞ. tarafından yapımı devam eden çalışmalar 38 milyon TL tutarında yatırım planlanmış ve büyük kısmı tamamlanmıştır. Projenin yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. Bir çok mahallemizin şebeke yenilenmesi, elektrik kesintisini en aza indirmek için şehir şebekesinin Piyadeler Havza Trafo merkezinden de beslenmesinin yanında İzmirDenizli Karayolu Alaşehir geçişi üzerindeki refüj aydınlatması yapılmaktadır. Akkeçili Mahallesi girişi ile Badınca Mahallesi çıkışına kadar olan 12.7 kilometrelik yolun aydınlatması yıl sonunda tamamlanacaktır. Buradan bu projelerin programa alınmasında desteklerini esirgemeyen valimize ve Manisa milletvekillerimize çok teşekkür ederim." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa