Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta sezon başından beri şampiyonluk mücadelesi verdiği lider Yılport Samsunspor'u cumartesi günü zirve için final gibi 90 dakikada ağırlayacak Manisa Futbol Kulübü, maçın tribün hasılatını Manisa ve ilçelerinde geçen haftalarda meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlara bağışlayacak.

        Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan, kendileri için taraftar desteğinin her zaman çok önemli olduğunu belirterek, "Cumartesi günü konuk edeceğimiz Yılport Samsunspor maçında taraftarımızın desteği depremzedelere destek noktasında daha fazla önem taşıyor. Taraftarlarımız bu maça gelerek hem takımlarına, hem de depremzedelere destek olacaklar. Bu bilinçle tüm Manisalıları tribünleri doldurmaya davet ediyoruz" dedi.

        Öte yandan Mümin Özkasap Stadı'ndaki karşılaşma öncesi biletler stat gişelerinden satışa sunuldu. Bilet fiyatları ise şu şekilde: Kapalı tribün10, kale arkası ve misafir tribünler 5 TL. Konuk Samsunspor taraftarlarına stadyum kapasitesi gereği 137 kişilik yer ayrılacak.

         

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa