Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Emin Akarsu, "İşçi olarak işe gitmek isteyen vatandaşlarımız J plakalı araç olmadıktan sonra araca binmemelidir." dedi.

        Akarsu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Akhisar-Gölmarmara kara yolunda 3 kişinin öldüğü ve 3 kişinin yaraladığı trafik kazasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.

        Kazaya karışan araçlarında birinin "korsan" tabir edilen servis aracı olduğunu belirten Akarsu, şöyle konuştu:

        "Jandarma, trafik polislerimiz ve ulaşım trafik zabıta ekiplerimizle Akhisar’ın her yerinde uygulamalar yapmaktadır. Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak halkımızı ve arazi sahiplerini uyarıyoruz. İşçi olarak işe gitmek isteyen vatandaşlarımız J plakalı araç olmadıktan sonra araca binmemelidir."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa