Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SOMA, (DHA) TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta son olarak deplasmanda Bursaspor'u 5-3 yenen Somaspor, normal sezonun son maçında yarın evinde Play-Off'a kalabilmek için Hes İlaç Afyonspor'la karşı karşıya gelecek. Soma Atatürk Stadı'nda saat 15.00'te başlayacak müsabakayı Özgür Reha Alıcı yönetecek. Ev sahibi Somaspor'da sarı kart cezalısı orta saha Oğuzhan Yıldırım müsabakada forma giyemeyecek. Grupta 54 puanla 7'nci basamakta yer alan Somaspor'a Play-Off için alacağı galibiyet yeterli olmayacak.

        Siyah-beyazlıların bir kulağı, Anagold 24Erzincanspor-Ankaraspor maçında olacak. Somaspor kazanır, 57'şer puanı bulunan 24Erzincanspor ya da Ankaraspor yenilirse Somaspor Play-Off'a kalacak. Somaspor'un olası ikili averaj durumunda hem iki takıma da üstünlüğü bulunuyor. Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, ilk 6 için ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koyacaklarını belirterek, "Elbette kazanmamız bizim için yeterli olmayacak. Mutlaka rakiplerimizden birinin de yenilmesi gerekiyor. Ben Play-Off'larda yer alacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.DHA-Spor Türkiye-Manisa DHA

        2023-05-19 12:38:27

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa