Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı Yeşilyurt Belediyespor’da 5 futbolcuyla yolların ayrılacağı belirtildi.

        Pütürge Belediyespor maçına teknik sorumlu Hayati Palancı yönetiminde hazırlanan mavibeyazlılarda teknik heyetin sunacağı rapor sonrası 5 futbolcuyla yolların ayrılacağı bildirildi. Sezonun ilk haftasında Malatya’nın bir diğer BAL’da mücadelede eden takımı Pütürge Belediyespor ile karşılaşacak olan Yeşilyurt Belediyespor, hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Transferde önemli isimleri kadrolarına katarak iddiasını ortaya koyan Malatya ekibinin 27 olan futbolcu sayısını 22 indireceği belirtildi. Takımla yolları ayrılacak isimleri belirleyen teknik heyetin hazırladığı raporu yönetimle de paylaştığı, yönetimin ise bu kararı 12 gün içerisinde açıklayacağı bildirildi.

        Bu arada mavibeyazlılar ligin ilk maçında oynayacağı Pütürge Belediyespor maçının hazırlıklarını Konak stadında sürdürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa