Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

HT MAGAZİN/ Neziha KARTAL

İlk televizyon deneyimini Muhteşem Yüzyıl’da yaşayan daha sonra ‘Gurbette Aşk’ ve ‘Her Şey Yolunda Merkez’ dizilerinde yer alan Gökhan Alkan başrolünü üstelendiği Kocamın Ailesi dizisinin reytinglerde birinci olmasının sırrını samimiyet olarak açıklıyor.

Canlandırdığınız Tarık karakteri için sevenleriniz “Senin gibi damadım olsun isterim” diyor. Sizi bu kadar sevdiren şey nedir?

Tarık herkesin olmak istediği ve herkesin hayatında olmasını istediği bir adam. Kim hayatında doğru insanlar olsun istemez ki. Bana aksi imkânsız gibi geliyor. Tüm düzen doğruluk, dürüstlük, saygılı insan olup paylaşmak üzerine kurulmuş. Tarık da bunu benimsemiş. İnsanlar da buna özlem duyuyor, özlenen de seviliyor. O kadar güzel yorumlar geliyor ki “Keşke senin gibi bir evladım olsa, keşke senin gibi damadım olsa” diye. Sağ olsunlar her perşembe akşamı evlerinin başköşesine misafir ediyorlar Tarık’ı. Hatta evlerine yemeğe davet ediyorlar.

Karakterinizle birbirinize ne kadar benziyorsunuz?

Hiç kimse içinde olmayan bir karakteri, hissetmediğini, yaşamadığını bir anda gün yüzüne çıkarıp oynayamaz. Yoktan var etmek insanoğlunun kudretinin dışında. O yüzden ben içimdeki doğru insan olma tutkusunu Tarık’a yükledim. Tabii Tarık gerçek olamayacak kadar romantik bir adam. Ben daha gerçekçi bir romantiğim. Tarık’la ortak noktamız saygı ve aileye olan düşkünlüğümüz diyebilirim

Kaybolan ve yıllarca ailesini arayan bir karakteri canlandırmak sizi nasıl etkiledi?

Benim için çok farklı bir deneyim oldu ve olmaya devam ediyor. Çünkü ben hâlâ ailesinin yanında yaşayan, onlarla çok mutlu olan bir adamım. Bu yönden tam tersi bir karakteri canlandırmak, aile özlemiyle yanıp düşen birini oynamak zorlayıcı bir deneyim olmadı değil.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ