Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ATİKER Konyaspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

        Spor Toto Süper Lig´in 5'inci hafta maçında Fenerbahçe´yi konuk edecek Atiker Konyaspor, sabah yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenmana milli takımlarda bulunan oyuncular katılmazken, Moryke Fofana, Mustapha Yatabare ve Fallou Diagne takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde bir süre koştuktan sonra tesislere geçti. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan 5´e 2 ile devam etti. Antrenman şut ve gol çalışması ile sona erdi.

        Teknik heyet ve oyuncular, antrenman öncesi Kayacık Tesisleri'ne gelen kreş ve anaokulu öğrencileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Minik öğrenciler takım kaptanlarından Ali Turan'ın doğum gününü de kutlayarak teknik direktör Rıza Çalımbay'a çiçek takdim edildi.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        Antrenmandan detaylar

        Öğrencilerin antrenmanı ziyareti

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa