Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA)TÜRKİYE'nin futbolcu fabrikası haline gelen Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu, altyapısından yetiştirip vitrine çıkardığı kalecisi Muhammet Taha Tepe ile gurur duydu. Taha'yı bünyesinde yetiştirip 1 sezon o dönemki pilot takımı Niğde Anadolu FK'da oynattıktan sonra aynı yıl Temmuz 2020'de henüz 19 yaşındayken Trabzonspor'a gönderen kırmızı-lacivertliler, genç eldivenin Galatasaray karşısında gösterdiği performans ile mest oldu. Kaleci Uğurcan'ın sakatlığı nedeniyle Süper Lig'de dün Galatasaray karşılaşmasında Trabzonspor kalesini koruyan 21 yaşındaki Taha, yaptığı kritik kurtarışlarla hem takımına puan kazandırdı, hem de gelecek adına güven verdi. 

        Kariyerinde ilk kez resmi maçta Trabzonspor'un kalesine geçen ve dev maçta ilk kez Süper Lig tecrübesi yaşayan Taha'yı rakip oyuncular dahi tebrik etti. Galatasaray'ın efsane isimleri arasına adını yazdıran tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera, genç meslektaşına övgüler yağdırdı. Uruguaylı tecrübeli kaleci, "Türk kaleciler iyi performanslar gösteriyor. Trabzonspor'un iki kalecisi de iyi. Muhammet Taha Tepe'yi tebrik ettim. İki net pozisyon kurtardı, sahanın en iyisiydi diyebiliriz" ifadelerini kullandı. DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2022-08-29 11:16:25

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa