Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Metrosu'nda arızalanan yürüyen merdivenin ters yönde hareket etmesi sonucu 11 kişinin yaralandığı olay nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirdi.

        Saygılı, yaptığı yazılı açıklamada, Konak ilçesi Üçyol Metro İstasyonu'ndan yürüyen merdiven arızası nedeniyle vatandaşların yaralandığını üzüntüyle öğrendiklerini belirtti.

        Yaralılara geçmiş olsun dileklerini ileten Saygılı, geçen yıl da aynı durakta benzer olayın yaşandığını hatırlattı.

        Bilal Saygılı, bu tür olayların şehir yönetiminin ciddi sorumsuzluğunun ve ihmalkarlığının göstergesi olduğunu vurgulayarak, "İzmir gibi büyük ve önemli şehrin ulaşım altyapısının bu kadar zayıf olması kabul edilemez. Halkımızın can güvenliği her şeyden önce gelir ve bu tür ihmaller affedilemez. Büyükşehir Belediyesi yönetimini, sorumluluklarını yerine getirmeye ve derhal gerekli önlemleri almaya davet ediyorum." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa