Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1'inciLig'de evinde Giresunspor'u 1-0 yendikten sonra geçen hafta deplasmanda Ümraniyespor'a 2-0 mağlup olan düşme hattındaki Altay yarın evinde Play-Off hedefindeki Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak müsabakayı Raşit Yorgancılar yönetecek. Maçın bilet fiyatları VIP B 1308, VIP A-C 654, numaralı tribün 109, maraton ve misafir 54,5 TL olarak belirlendi.

        Ev sahibi ekipte sakatlıkları bulunan ön libero Ceyhun ve sol kanat Eren'in durumları maç saatinde netleşecek. Sarı kart cezası sona eren sol bek Özgür ise takımdaki yerini alabilecek. Ligde 15 puanı bulunan Altay 17'nci sırada, 34 puanlı Başkent ekibi ise 9'uncu basamakta yer alıyor. İlk yarıda Altay rakibine deplasmanda 3-0 mağlup olmuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa