Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler İstanbul Haberleri

GÜNGÖREN'DE AHŞAP BOYAMA VE YAKMA SERGİSİNE YOĞUN İLGİ

İSTANBUL (İHA) - Güngören Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi'nin ortaklaşa düzenlediği Ahşap Boyama ve Yakma Kursu'nun el emeği ürünleri beğeniye sunuldu.

Güngören Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi'nin her yıl ortaklaşa düzenlediği kültür, sanat ve hobi kursları devam ediyor. Ekim ayından bu yana Ahşap Boyama ve Yakma kursuna katılan kursiyerlerin çalışmaları Güngören Güneştepe Kültür Merkezi'nde açılan sergi ile vatandaşların beğenisine sunuldu.

Aldıkları eğitim ile gizli kalmış yeteneklerini ortaya çıkaran, öğrendiklerini uygulamalı olarak hayata geçirme fırsatı yakalayan ve hünerlerini ahşap tabelalara yansıtan kursiyerler, beş ay süren birbirinden farklı çalışmalarını, düzenlenen sergi ilegörücüye çıkardı.Çok sayıda vatandaşın katıldığı sergi açılışında, özellikle üç boyutlu olarak çalışılan tablolar yoğun ilgi gördü.

Güneştepe Kültür Merkezindeki sergi 11 Mart'a kadar ziyaretçilerine açık olacak.

(HÇ-ÖK-Y)

09.03.2016 12:51:12 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri