Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Hatay Haberleri

Engeliler Haftası'nda "farkındalık" yürüyüşü

(Fotoğraflı)

Necati İvgin

HATAY (İHA) - Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, Engelliler Haftası kutlamaları kapsamında "farkındalık yürüyüşü" yapıldı.

İlçede bulunan engelli derneği üyeleri, çeşitli rehabilitasyon kuruluşları, öğrenci grupları, kurum ve kuruluşların temsilcileri, engelli aileleri ve vatandaşların da destek verdiği yürüyüş bando eşliğinde gerçekleşti.

Engelliler Haftası kutlama programına katılan Paralimpik Halter Dünya Şampiyonu Nazmiye Muratlı, ''Tüm engelli kardeşlerimizin Engelliler Haftasını kutluyorum. Böylesi güzel bir organizasyonla yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Etkinliğe katılmaktan çok mutlu oldum'' dedi.

Öğretmenevi salonunda hafta nedeniyle düzenlenen etkinlikte engelliler tarafından şiirler okundu, şarkılar söylendi, dans gösterisi yapıldı, oyun sahnelendi. Engelliler müzik eşliğinde oyunlar oynayarak günlerini gönüllerince kutladılar.

(NCT-Y)

15.05.2017 12:16:21 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri