Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (28 Mayıs 2019 Salı)
        • 1

          Ay Balık’ta ilerlerken sabah saatlerinde Jüpiter ile görünümde. Ardından 7.20 ile 21.30 arasında tüm gün boşlukta ilerleyip Koç burcuna ilerliyor. Gün boyu duygusal hassasiyetler, belirsizlikler olası. Önemli işleri program dahilinde yapmak faydalı olur. Ayurvedik Astroloji’de günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

          Günün rengi: Taba

        • 2

          KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Gün boyu rutinler programsız ilerliyor. Alıştığınız hızı yakalamakta güçlük çekebilirsiniz. Bireysel ve profesyonel ilişkilerde gözden geçirmeler olası. Tutamayacağınız sözler vermeyin.

        • 3

          BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bir süredir ertelenmiş işler tekrar gündem olabilir. İşlerin akışı yavaş olacaktır. Program dahilinde ilerleyin gün içinde uzun vadeli planlardan kaçının.

        • 4

          İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Sosyal bilinirlik konularında belirsizlikler olası. Duygusal hassasiyetler konsantrasyon sorununa yol açabilir. Bir süredir görmediğiniz yakınlarınızdan haber alabilirsiniz.

        • 5

          YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bir süredir geçmiş hesaplaşması içindeyseniz gün boyu duygusal yükler açığa çıkabilir. Akşamüstü gelen haberlere düşünmeden tepki vermeyin.

        • 6

          ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Sabah saatlerinde başlayan huzur arayışı söylemlerinize yansıyacaktır. İlişkilerde yaraların sarılacağı koşullar olası. Önemli işleri, sosyal projeleri ertelemek faydalı olur.

        • 7

          BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          İlişkilerde hassasiyetler belirginleşebilir. Yükleri bırakmak faydalı olur. Bağlılık ve bağımlılık arasında gidip geliyorsunuz. Gün boyu sezgilerinize güvenin.

        • 8

          TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Ruh ve beden dengesini bozan olaylar gelişebilir. Duyguların dışavurumunda dengeyi korumak, kurban rolü üstlenmemek faydalı olur.

        • 9

          AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bir süredir yatırımlarınız konusunda karasız ve yönsüz kaldıysanız bugün öze dönüp netlik sağlayabilirsiniz. Yeni fikirler gelişebilir ancak uzun vadeli sonuçlarını iyice tartın.

        • 10

          YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bir süredir duygularınızı sağlıklı tahlil edememekten sorunlar yaşadınız. Şimdi öz benliğinizle temas etme zamanı. Ruh beden dengesini sağlamak adına yenileniyorsunuz.

        • 11

          OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Aşırı sorumluluk sebebiyle kısır döngüye dönüşen yaşam olaylarını bırakma zamanı. Gün boyu duygular aktif, iç sesinize güvenin. Akışta olmak ve tam teslimiyet faydalı olur.

        • 12

          KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Gün boyu alma verme dengesini koruyun. Kararsızlık gereksiz harcamalara yol açabilir. Zihniniz bedeninizi yoruyor, içe dönmek rahatlatacaktır.

        • 13

          BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Gün boyu kararsız ilerliyorsunuz. Konsantrasyon sorunu ve unutkanlık artabilir. Önemli işleri program dahilinde yapın. İlişkilerde hassasiyetler belirginleşebilir.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa