Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul 19 Mart-26 Nisan tarihleri arasında uluslararası öğrenci kongreleri var | Son dakika haberleri

        HT GAZETE

        Maltepe Üniversitesi, Marmara Eğitim Köyü’nde yer alan sekiz ayrı fakülte ve hemşirelik yüksekokulunda 19 Mart-26 Nisan 2015 tarihleri arasında uluslararası öğrenci kongreleri düzenleyecek.

        Maltepe Üniversitesi 3. Uluslararası Öğrenci Kongreleri’yle (Maltepe University International Student Congress-MUISC 2015) öğrenciler, bilim ve sanat dünyasına, doğrudan ve dolaylı pek çok katkı sağlayacak. ilk yılın kongrelerine 44 ülkeden 260 kişi, ikinci yılın kongrelerine ise 50 ülkeden 350 kişi katıldı. Kongreler yabancı ve Türk öğrencilerin katılımıyla bilim şenliğine dönüştü.

        Bu yılın ilk kongresini 19-20 Mart 2015 günlerinde istanbul Marmara Kongre Merkezi’nde İletişim Fakültesi öğrencileri düzenliyor. Kongrenin başlığı ise “Media, Culture and Digitalization” (Medya, Kültür ve Dijitalleşme). 17 farklı ülkeden öğrencinin bildiri sunacağı bu kongrenin ardından, 26 Nisan’a kadar sekiz kongre daha düzenlenecek. Kongrelerin her aşamasında öğrenciler görev alıyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa