Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Van'da konuştu. Amerikan Musevi Kongresi'nin verdiği 'Cesaret Ödülü'nü geri istemesine yanıt veren Erdoğan, "Bu zulme, bu soykırıma, bu faşizme destek veriyorsanız alın ödülünüzü başınıza çalın" dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

İsrail, bayram, ramazan, sivil, çocuk, cami, okul demedi Gazze’ye ölüm yağdırmaya devam etti. 25 günde 1300’e yakın Gazzeli kardeşimiz şehit edildi.

"HİTLER'DEN NE FARKLARI VAR"

İsrail devletinin insanlık dışı soykırım girişimine soykırım deyince birileri rahatsız oluyor. İsrail devletinin yaptığını Hitlerin, Nazilerin yaptığına benzetince birileri rahatsız oluyor. Allah aşkına şu İsrail yönetiminin yaptığının Hitlerin, Nazilerin yaptığından ne farkı var? Soykırım değil de ne ile izah edeceksiniz? Hitlerin yaptığını İsrail yapıyor.

"BANA VERDİĞİ ÖDÜLÜ GERİ İSTİYORLARMIŞ!"

Utanmıyor musunuz? Size sahip çıkan Osmanlı’nın evladı olarak size sesleniyorum. Musevilerin topraklarımızda güven içinde yaşamasını sağlayan biziz. Biz algı operasyonlarından korkup da zalime karşı sessiz kalan devlet değiliz. Bu ara bir şey oldu. Neymiş Amerikan Musevi Kongresi bana verdiği ödülü geri istiyormuş! Bu zulme, soykırıma, bu faşizme destek veriyorsanız alın ödülünüzü başınıza çalın. O çocukların melekleri dahi ağlatan feryatları karşılıksız kalmayacak. Bu zalime göz yuman, sırtını sıvazlayan zalimler de o gözyaşlarının altında inleyecekler. Bu zulme sesini çıkarmayanlar onların sınıfındadır.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ