Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun MHP lideri Bahçeli'ye çatı aday olarak Ekmeleddin İhsanoğlu'nu önermesi CHP'de bazı tepkilere neden oldu. En büyük tepkiyi CHP'li vekil Nur Serter verdi.

Diğer siyasi partilerden vekillerin de eleştirdiği İhsanoğlu için yapılan yorumlar şöyle;

CHP İstanbul Milletvekili Nur Serter, CHP ve MHP'nin cumhurbaşkanlığı için gösterdiği ortay aday Ekmeleddin İhsanoğlu'nu reddettiğini belirterek, ''İhsanoğlu ismine inanamadım, o kadar sürpriz oldu. Sürprizin ötesinde şok oldu. O şoku, atlatma niyetinde değilim'' dedi.

"BENİM GİBİ DÜŞÜNENLER ÇOK"

Serter, İhsanoğlu isminin çok büyük bir sürpriz olduğunu vurgulayarak, "İnanamadım o kadar sürpriz oldu. Çeşitli isimlerden söz ediliyordu, bazılarına daha sıcak bakıyorduk. Ama bu sürprizin ötesinde şok oldu. O şoku, atlatma niyetinde değilim" görüşünü dile getirdi.

Parti içinde kendisi gibi düşünenlerin sayısının çok olduğunu belirten Serter, çeşitli yerlerden vatandaşların aradığını, tepki gösterdiğini anlattı.

Serter, bugünün susma değil konuşma günü olduğunu söyledi. İstifa etmeyi düşünüp düşünmediği sorusu üzerine Serter, istifanın kolay kullanılabilir bir araç olduğunu, bunu telaffuz etmek istemediğini belirtti.

CHP'Lİ GÖKHAN GÜNAYDIN: BU ÇATI ŞAKIR ŞAKIR AKAR

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın, Twitter'da, "Yağmur'dan kaçınmak için bu çatının altına girilmez; bu çatı şakır şakır akar" dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ