Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

HABERTURK.COM

Hakkari'nin Berçelan Mahallesi'Nde bulunan Hakkari Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda yapılan yangın tatbikatı bazı haber ajanslarında heyecana yol açtı.

Öğle sonrası ajaslara düşen haberde şu ifadeler yer aldı "Hakkari cezaevinde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevkedildi"

HALK YANGINI 'İSYAN' SANDI

Gerçeği aratmayan tatbikatın şehirde isyan olarak algılanması yüzünden çok sayıda tutuklu yakını soluğu cezaevinde alınca kısa süreli gerginlik yaşandı. Siyasi ve adi suçlardan kaldığı Hakkari Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki yangın tatbikatı bugün saat 15.00 sıralarında yapıldı. Yapılan yangın ihbari üzerine de kent merkezine 1 kilometre uzaklıkta bulunan cezaevine, 3 itfaiye aracı ile 5 ambulans sevk edildi. İtfaiye ve ambulansların cezaevine doğru gitmesi, bu durumun da şehir merkezinde isyan olarak algılanması üzerine çok sayıda tutuklu yakını soluğu cezaevi önünde aldı. İsyan olduğunun düşünülmesi üzerine de cezaevi önünde toplanan kalabalık kısa süreli gerginliğe neden oldu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ