Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Avcılar'da yedi katlı bir binaya yıkım kararı alınmasıyla ekiplerle bina sakini kadınlar arasında gerginlik çıktı. Kadınlar polis kalkanlarına karşı direnmeye çalışırken, bir yaşlı kadın bastonuyla yıkım ekiplerine tepki gösterdi.

İHA'nın haberine göre, Avcılar Belediyesi'nin yıkım kararının usulsüz olduğunu iddia eden kadınlar ekiplere direnişi ise kameralara yansırken, çevredeki vatandaşlar da belediyenin bu tutumuna tepki gösterdi.

Avcılar'da iddiaya göre Avcılar Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm bölgesinde olmamasına rağmen sahte raporlarla 7 katlı bir binaya yıkım kararı çıkarıldı. Bina içerisinde oturan bazı ev sahipleriyle düşük ücretler ve senetler karşılığında anlaşma sağlanırken, çoğu apartman sakini yıkım kararına karşı çıktı. Sahte evrak ve işlemlerle yapılan bu işleme dur demek isteyen apartman sakinleri konuyu adli mecraları taşıdı. Netice alamayan bina sakinleri, 3'üncü kez gelen belediye ve zabıta ekipleriyle karşı karşıya geldi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ