Sevgilisinin kızını istismar ettiği iddia edilen öğretmen tutuklandı
Mahkemede iddiaları reddeden öğretmen "Herhangi bir cinsel istismar sayılabilecek davranışta bulunmadım" ifadelerini kullandı. Olayla ilgili bir kişi daha tutuklandı
ABONE OLBolu'da öğretmen İsmail S., birlikte yaşadığı sevgilisinin 13 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılandığı davada hakim karşısına çıktı. İsmail S., kuvvetli suç şüphesi nedeniyle tutuklandı.
Ortaokulda görev yapan öğretmen İsmail S., iddiaya göre kızının arkadaşının annesi G.B. ile tanışarak ilişki yaşamaya başladı. İsmail S., yaklaşık 6 ay süren ilişkileri ardından G.B'den ayrıldı.
G.B.'nin kızı K.Ö., annesine İsmail S. ile mahallede oturan 22 yaşındaki Emre G.'nin kendisine farklı zamanlarda cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. Kız ve annesinin şikayeti üzerine Emre G. tutuklanırken, İsmail S., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.