Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Türkeş, Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi'nde düzenlenen, AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı İlçe Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçimlerinden sonra hükümetin kurulduğunu ve Türkiye'nin dertlerinin problemleri olduğunu için teşkilatlara vakit ayıramadıklarını söyledi.

Türkeş, Türkiye'nin jeopolitik konumu nedeniyle birçok güzelliğin yanı sıra bir çok derdi de bulunduğuna dikkati çekerek, ülkenin jeopolitik konumu farklı olsaydı bu kadar sıkıntının yaşanmayacağını vurguladı.

Türkiye'de yaşanan sıkıntıların başında terör olaylarının geldiğine işaret eden Türkeş, saldırıda hayatını kaybedenleri rahmetle, minnetle andıklarını belirterek, yaralılara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ