Vatandaşların meraklı gözlerle izlediği etkinliğe, bazı kişilerin de destek verdiği görüldü
Denizli'de cadde ortasında sarılma eylemi yapan bir gence vatandaşlar ilginç tepkiler gösterdi. Bazı vatandaşlar gence sarılırken bir kadın ise, "Oğlum sen neden bu soğukta böyle duruyorsun? Sevgiye mi ihtiyacın var?" dedi
ABONE OLFREE HUG SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ
Dünyada "Free Hug" olarak bilinen sarılma eylemini Denizli'de yaşayan Türk asıllı Avusturya vatandaşı Jurgen Willem, Gazi Bulvarı üzerinde yaptı. Öğlen saatlerinde Gazi Bulvarı üzerine gelen 27 yaşındaki Jurgen Willem, kollarını iki yana açarak gözlerini de bir atkı ile bağladı. Yanına bir kutu koyan ve kutuya da "Free Hug bir sosyal sorumluluk projesidir. Sarılmak tüm duyguların en güzel anlatılma şeklidir. Sarılmak bedava" diye yazdı.
ÖĞRENCİLER DESTEK VERDİ
Yoldan geçenlerin ilgiyle izlediği genç gözü kapalı bir şekilde kendisiyle sarılmakisteyenlerle sarıldı. Özellikle öğrenciler Jurgen Willem'e sarılarak destek verirken, kadınlar ise ilginç tepkiler gösterdi.