Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

HABERTURK.COM/AJANSLAR

İstanbul'da dün sabah başlayan kar yağışı akşam saatlerinde etkisini artırarak devam ediyor. Şehir içinde görüş mesafesinin azalmasıyla E-5 karayolu ve TEM otoyolu başta olmak üzere ana arterlerdeki trafik, zaman zaman durma noktasına geldi. Buzlanma nedeniyle yer yer trafik kazaları meydana geldi. Haramidere'de bir metrobüsün yoldan çıkması seferleri bir süre durdurdu. Vatandaşlar yürümek zorunda kaldı. Yoldan geçen araçlar ise vatandaşları arabalarına alıyor.

İstanbul Valiliği, kar yağışı ve don sebebiyle TEM Otoyolu'nun Mahmutbey-Çatalca arasında zaman zaman aksamalar olduğu için sürücülerin E-5 istikametine yönlendirildiğini duyurdu.

Avrupa'dan Anadolu Yakası'na geçişte ve Boğaziçi Köprüsü katılımında da uzun araç kuyrukları oluştu.

Zincirlikuyu'da, Maslak ve Beşiktaş yönüne araç trafiği uzun süre durma noktasına gelirken, vatandaşlar toplu taşıma araçları ve servislerden inerek her iki yöne yaya olarak devam etti. Bazı araçlar yoğun kar yağışı nedeniyle arıza yapınca, trafiğin daha da tıkanmasına yol açtılar.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ulaşmak isteyen araçların kuyruğu ise Metris'e kadar uzandı. Karşı yönde de araçlar güçlükle ilerledi.

Kar yağışı, TEM Otoyolu Bağlantı Yolu'nda da trafiği durma noktasına getirdi. O-3 Bağlantı Yolu'nda trafik adeta felç olurken, bazı araçlar ise yolda kaldı. Yolun kaygan olması nedeniyle yokuş çıkamayan bir ambulansın lastiklerine çevredeki sürücülerin yardımıyla zincir takılırken, yolda kalan bir belediye otobüsünü de yolcuların ittiği dikkat çekti.

Çağlayan istikametinde buzlanma nedeniyle bir metrobüs kaza yaptı. Kaza nedeniyle Mecidiyeköy'den Okmeydanı, Edirnekapı, Topkapı istikametine doğru seferler bir süre yapılamadı. O sırada yolcular yollarına yaya olarak devam etti.

Read more!
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ