O cinayette kan donduran detay!
"Ben o kızla birlikte oldum" dediği için öldürülen kişinin 18, nikahsız eşi hakkında söylenti çıkardığı için cinayet işleyen zanlının 17 yaşında olması dikkat çekti
ABONE OLAdana'da dedikodu cinayetine karışan 7 kişinin yargılanmasına başlandı. "Ben o kızla birlikte oldum" dediği için öldürülen kişinin 18, nikahsız eşi hakkında söylenti çıkardığı için cinayet işlediği iddia edilen katil zanlısının 17, olaya tabanca, pompalı tüfek ve bıçaklarla karıştığı önü sürelenlerin ise sırasıyla 15, 15 19, 20, 36 ve 31 yaşında olması dikkat çekti.
İddiaya göre, Sefa Azan, bir süre önce ayrıldığı kız arkadaşı N.Ö.’nün A.A. ile nikahsız evlenmesi nedeniyle, "Ben o kızla birlikte oldum" diye dedikodu çıkarmaya başladı. Bunun üzerine mahallede karşılaşan A.A. ile Sefa Azan arasında kavga çıktı. Kavga, araya girilmesiyle sona erdi. Bunun üzerine arkadaşları, ikiliyi barıştırmak için Merkez Yüreğir İlçesi’ndeki Tahsilli İlköğretim Okulu bahçesine çağırdı. A.A. yanına babası Mustafa Aslan (36), akrabası Ahmet Salih Özaslan (31), kardeşi C.A. (15) ile arkadaşları Bayram Öztekin (19), Mert Özdeş (20), N.D. (15) ve Gökhan Un’u (33) alarak okula gitti. C.A. ile A.A. okulun bahçesine girerken, diğerleri otomobilin içinde beklemeye başladı.