Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Afyonkarahisar'da geçtiğimiz günlerde Şemsettin Karahisari Ortaokulu ile Atatürk İlkokulu'nun ortak kullanımında olan bahçede kar topu oynayan ilkokul 1'inci ve 2'nci sınıf öğrencisi 9 çocuğun vücutlarında, kaşıntıyla birlikte yanıklar oluştu. Çocuklar, aileleri tarafından hastanelere kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan inceleme kapsamında çocukların vücudundan ve okul bahçesindeki kardan alınan numuneler,incelenmek üzere Ankara Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezi'ne gönderildi.

DHA'nın haberine göre, hastanelerde tedaviye alınan çocuklardan 8'i, tedavilerinin ardından taburcu edildi. Berat Sardoğan'a ise Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Uygulama Eğitim ve Araştırma HastanesiPlastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Bölümü'ndebacağından alınan doku ile cilt nakli yapıldı. Greft ameliyatı ileSardoğan'ın bacağındanalınan sağlam doku, yara dokusunun üzerine nakledildi. Yarası bugün açıldı ve dokunun tuttuğu görüldü. Berat Sardoğan'ınbirkaç gün içinde taburcu edileceği öğrenildi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ