Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fatih Terim'in Galatasaray'a dönüşünü spor yazarları değerlendirdi - Rıdvan Dilmen'in Fatih Terim yorumu - Galatasaray Haberleri
        • 1

          Galatasaray'da 4. Terim dönemi Türkiye'nin gündemini bir anda değiştirirken gözler spor yorumcualrına döndü. Rıdvan Dilmen, Terim'in dönmesiyle ligin daha zorlaştığının altını çizerken Erman Toroğlu, Fatih Terim'in Milli Takım'ın başında olduğu dönemde de Galatasaray'ı takip ettiğini belirtti.

        • 2

          MEHMET DEMİRKOL: Galatasaray yönetiminin güçlü bir figüre ihtiyacı var. Bu figür, yönetimde yok. Taraftarın da baskısı vardı. Yani Galatasaray yönetimi, Fatih Terim'e mecburdu. Tek bir seçenek vardı ve yönetim de buna ikna oldu.

        • 3

          "Bunda dikkat çekmek gereken kısım, Fatih Terim'in heyecanı... Yönetimden önce hoca açıklama yaptı. Gördüğümde başka bir şey mi var diye düşündüm. Demekki hoca çok heyecanlı, bekliyordu."

        • 4

          "Taraftar ağır bastı. Bu kadar kısa zamanda Fatih Terim ile anlaşılmışken farklı bir yönetim kurulacağını düşünmüyorum."

        • 5

          "Galatasaray'ın iyi ama dar bir kadrosu var. Geçen sefere göre rakipler çok iyi. Bu rakipler arasında bu kadro yetmeyebilir. Devre arasında transfer hamleleri olacağını düşünüyorum. Fatih Terim bunları düşünmüştür."

        • 6

          GÜNTEKİN ONAY: Süper Lig açısından çok iyi oldu. Zamanlaması da çok iyi oldu. Göztepe ile kritik bir maça çıkacaktı Galatasaray. Şimdi 50 bin taraftar olacaktır o maçta.

        • 7

          "Galatasaray'ın ihtiyacı olan momentum buydu. Dursun Özbek bunu sağladı. Fatih Terim, Galatasaray'ın transferde eksikliklerini biliyordur. Bir iki transferle kadroya takviye yapıp, devre arasında Galatasaray'ın eksikliklerini giderecektir."

        • 8

          RIDVAN DİLMEN: Bu dönüş, beklenmedik bir gelişme değildi. Dursun Özbek'in tek mermisi kalmıştı, bunu kullanmak zorunda kaldı. Dursun beyin inanılmaz bir operasyonu bu, kutlamak lazım.

        • 9

          "Muhtemelen kafasında zaten Fatih Terim vardı, sır gibi sakladığı bir operasyon oldu. Tudor'u gönderdiğinde daha kafasında büyük ihtimal Fatih hoca vardı."

        • 10

          "Bundan sonra çok sert bir lig var. Daha renkli, daha zevkli, daha çetin bir lig bekliyor futbolseverleri. En çok 'of' çeken de TFF olmuştur."

        • 11

          "Fatih Terim'in beğeneceği bir kadro yapısı var. Ofansif oynayan bir oyuncu kadrosu var. Muhtemelen birkaç transfer yapacaktır. Çok deneyimli bir teknik adam, bir sıkıntı olmaz."

        • 12

          RÜŞTÜ REÇBER: Galatasaray yönetimi almış olduğu iki kararda da zamanlama açısından yanlış yapmıştır... Ligin ilk yarısının bitimine bir hafta kala hem hocayı yollamak hem de olağanüstü genel kurul kararı almak ayağına kurşun sıkmakla aynı şeydir.

        • 13

          Son maçtan sonra hoca ile ilgili tasarrufu gerçekleştirebilirsin ve kimse bir şey söyleyemez. Amma velakin almış olduğunuz ikinci karar ağır ve gereksiz bir girişimdi. Ve kararın altından kalkmak zamanla görüleceği gibi zor bir hal alacaktır ve her zaman karşınıza, 'Ah keşke olmasaydı' diye çıkacaktır.

        • 14

          Galatasaray yönetimi daha önce futbol tarihimizde rastlanmayan bir hadiseye imza atarak tarihe geçti. Tabii ki hoca değişikliği olur. Tabii ki olağanüstü genel kurul kararı alınır. Bütün bunlar yönetimlerin elinde olan ve almaya hakları olan kararlardan bazılarıdır. Takımda işler iyi giderken de bazen hoca değişiklikleri yaşanmıştır, bundan sonra da olacaktır.

        • 15

          Bir yönetim neden durduk yere yeni seçime gider; Takımın durumu kötü olur, anlarım, Yönetim olarak işleri becememişlerdir, anlarım, yorulmuşlardır, onu da anlarım, Ama bunlar yokken olağanüstü genel kurulu kararı neden alınır anlamam...

        • 16

          Galatasaray'ın durumunun sezon başındaki talepleri tam karşılamadığı düşünülürse atılacak adım bellidir. Hoca değişikliğine gidersiniz ve tekrar önünüze bakarsınız. Şimdi bu karardan sonra her kafadan bir ses çıkacaktır, bir neden sunulacaktır.

        • 17

          Galatasaray yönetiminin aldığı erken seçim kararının altında tek bir sebep olabilir o da; yönetim kurulu içerisinde muhalif üyeleri aforoz etmek. Muhalif olma gerekçeleri de Fatih Terim'di... Terim’i istemediklerini net bir dille ifade etmeleriydi. Ve tabii sonuç olarak yeni yönetim kurulu oluşacak ve projenin hayata geçmesinde de bir engel de kalmamış olacak.

        • 18

          Ben de merak ediyorum; Fatih Terim'in Galatasaray'dan A Milli Takım'a geçiş sürecini kim hatırlayacak diye.. Şimdi tarih bir kez daha hocanın gelişiyle ilgili gelişmeleri not alacaktır. Keşke bizim insanlarımız da geçmişi şöyle bir yerlere not alsalar da haftalık yaşamaktan çıksalar...

        • 19

          ERCAN TANER: Fatih Terim müthiş bir kupa koleksiyoncusu. Galatasaray kadrosu hücumu seven, yerinde duramayan bir kadro var. Galatasaray sol kanatı hallettiği an, Fatih Terim'in kulübü çok iyi tanıması ve tribünlerin desteğiyle son haftalara kadar şampiyonluk yarışının içinde yer alacaktır.

        • 20

          Dursun Özbek yönetimi, elinde kartları çok iyi oynadı ve dağıttı. Artık diğer adayların hiçbir şansı kalmadı. Bu yönetim göreve devam edecektir. Galatasaray şampiyonluk yolunda çok önemli bir karar aldı. Tudor'u gönderdiler ve Terim geldi.

        • 21

          LEVENT TÜZEMEN: Galatasaray'da teknik adam için tek aday vardı. O da Fatih Terim... Galatasaray'da görev yapmış eski yöneticiler başkan Dursun Özbek'e şöyle demişti: "Maceraya yelken açıp zaman kaybetmeyelim... FatiH Terim'i ikna et başkan."

        • 22

          Fatih Terim'in devre arasında takımın başına geçeceğini düşünüyordum ama sürpriz bir şekilde taraftarların coşkusuyla ve yönetimin isteğiyle hafta sonu oynanacak Göztepe maçında takımın başında yer alacak... Yuvana hoş geldin İmparator, yolun açık olsun...

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa