Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay İspir Köprüköy Mahallesinde Çoruh Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi kapsamında yapılan Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrol sahalarını yerinde inceledi.

        Ayatay, İşletme Müdürü Abdullah Şahin Kaya’dan İspir Orman İşletme Şefliğinin 2020 yılı program ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Sahadaki teraslarda olması gereken yan kazı, teras şevi, teras derinliği hakkında bilgiler veren Bölge Müdürü Oktay Ayatay, sahada yapılacak olan kuru taş duvar eşiklerinin standartlarını anlatarak Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrol çalışmalarıyla ilgili bilgi ve tecrübelerini aktardı.

        Arazi programında Bölge Müdürü Oktay Ayatay’a Etüt Proje Başmühendisi Ünsal Altun, Erzurum Orman İşletme Müdürü Abdullah Şahin Kaya ve İşletme Şefleri eşlik etti.

        Oktay Ayatay, çalışmalarından dolayı tüm personele teşekkür ederek şeflikten ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa