Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilgisayar programcısı Selçuk Keleş, mesleğin her geçen gün geliştiğini belirterek bilgisayar programcılığının geleceğin en önemli mesleklerinin arasında yer alacağını söyledi.

        Bilgisayar programcısı Selçuk Keleş, gelişen teknolojinin yeni bir boyut kazandığını bu ivmede bilgisayar programcılığının da önemli bir yerde bulunduğunu söyledi. Son dönemlerin en çok tercih edilen mesleği haline gelen bilgisayar programcılığına özellikle yeni neslin çokça talep gösterdiğini vurgulayan Keleş, her meslekte olduğu gibi bilgisayar programcılığında da deneyimin önemli olduğunu aktardı. Mesleğin kazanç olarak önemli bir getirisinin olduğunu da anlatan Keleş, ‘’Bu alana yeni girmek isteyen gençler düzenli çalışma ile mesleğin gerekliliklerini yerine getirmeli. Programcılar kod yazarken hakim oldukları yazılım dilini kullanmayı seçiyorlar. Bir programcı bütün yazılım dillerini bilmeli ve gerektiği yerlerde kullanmalıdır. Farklı dilleri etkin bir şekilde kullanırsa başarıya ulaşabilir. Yazılımcının her çıkan program diline hakim olması gerekmektedir. Genç ve dinamik nesil bu alana yönelmeye başladı. Eskiyle şimdiki nesil arasında tatlı bir rekabet ortamı oluşmaya başladı. Bunun mesleğin yeni bir ivme kazanması noktasında önemli” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa