Irak'tan OPEC'e çağrı
Petrol ve Enerji Komisyonu Başkanı Abdullah "OPEC, üretimin kısılması çağrısı yaparken Irak'ın yaşadığı ekonomik krizi ve teröre karşı verdiği savaşı gözönünde bulundurmalıdır" dedi
ABONE OLIrak parlamentosu, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü'nü (OPEC) Viyana'da düzenlenecek olan toplantı öncesinde, Irak'ı üretimi kısma anlaşması dışında tutmasını istedi.
Parlamentodaki Petrol ve Enerji Komisyonu Başkanı Ariz Abdullah yaptığı açıklamada, "OPEC, üretimin kısılması çağrısı yaparken Irak'ın yaşadığı ekonomik krizi ve teröre karşı verdiği savaşı göz önünde bulundurmalıdır." dedi.
Irak'ın geçen yıllarda petrol üretiminde tavan seviyesine ulaşmadığını belirten Abdullah, diğer petrol ülkelerinden Irak'ı üretimin kısılması anlaşmasının dışında tutmasını istedi.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ