Merkezefendi'den evinde kötü prova
BASKETBOL Süper Ligi'nde yeni sezona hazırlanan Merkezefendi Belediyesi Basket, evinde rakiplerinden Büyükçekmece'yle oynadığı iki maçı da kaybetti.
BASKETBOL Süper Ligi'nde yeni sezona hazırlanan Merkezefendi Belediyesi Basket, evinde rakiplerinden Büyükçekmece'yle oynadığı iki maçı da kaybetti. Denizli ekibi Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu'nda Büyükçekmece'ye üst üste iki gün 74-68 ve 87-83'lük skorlarla mağlup oldu. Sezon öncesi şimdiye kadar Süper Lig'deki rakipleriyle Antalya, İzmir ve Denizli'de oynadığı 6 hazırlık maçını da kaybeden Merkezefendi yalnız Türkiye Basketbol Ligi ekipleri Göztepe ve Bordo Basketbol'u mağlup edebildi.
Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Denizli
Nöbetçi Eczaneler