Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Demet Şener: Cenk Küpeli ile çocuk sahibi olmaya sıcak bakıyoruz
        • 1

          Çekişmeli bir boşanma davasının ardından eski eşi İbrahim Kutluay'dan ayrılan ve geride bıraktığımız haziran ayında Cenk Küpeli ile dünyaevine ünlü model Demet Şener, önceki gün eşi ve kızı ile birlikte bir alışveriş merkezinde objektiflere takıldı.

        • 2

          Alışveriş merkezine İbrahim Kutluay ile evliliğinden dünyaya gelen çocuğu İrem Kutluay ile birlikte gelen ve burada anne-kız alışverişin keyfini çıkaran Demet Şener, objektiflere poz verdikten sonra muhabirlerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi.

        • 3

          "HAMİLE DEĞİLİM"

          Eski manken, gündeme bomba gibi düşen "Demet Şener hamile mi?" iddialarını yanıtladı. Şener, "Arkadaşlar ben kendimi bildim bileli yediğine, içtiğine dikkat eden biriyim. Şimdi sanki hamileymişim de onun için yediklerime dikkat ediyormuşum gibi haberler yapılıyor. Bizler de şaşırıyoruz ama hamile değilim" diyerek konuya açıklık getirdi.

        • 4

          "ÇOCUK SAHİBİ OLMAYA SICAK BAKIYORUZ"

          Bir muhabirin "Tekrar anne olmak istiyor musunuz?" sorusu üzerine açıklama yapan ünlü manken, "Neden olmasın? Ben de, Cenk de çocuk sahibi olmaya sıcak bakıyoruz. Şu an için böyle bir şey yok ama ikimiz de 'nasip, kısmet' diyebiliyoruz" açıklamasını yaptı.

        • 5

          Daha sonra teşekkür ederek alışveriş turuna devam eden anne-kıza akşam saatlerinde Cenk Küpeli de dahil oldu. Üçlü, bir süre daha birlikte alışveriş yaptıktan sonra bir restoranda birlikte yemek yedi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa