Çocukluk hayalini keçi çiftliğiyle gerçekleştirdi
Robert Koleji ve Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu Funda Özer Baltalı'nın 2007 yılında İzmir'in Seferihisar ilçesinde kurduğu çiftlikte keçi sayısı 1000'i aştı
- 8
Bu işte kadın olmanın avantaj sağladığını söyleyen Baltalı, "Hayvanlara, gıda üretimine, hijyene daha yatkın olduğu için kadınların bu işe daha uygun olduğunu düşünüyorum. Türkiye'de kadın olarak bu anlamda şanslıyız. Yeter ki yapmak isteyin" diye konuştu.
- 9
"DİNAMİK BİR İŞ BU ANLAMDA ŞANSLI OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM"
Baltalı, hayvancılığın sabır isteyen, özveri gerektiren bir iş olduğuna dikkati çekerek şunları kaydetti:
- 10
"Hayvancılık ve süt üretimi beni çok mutlu ediyor. Bütün yıl burada yaşıyorum. İşin her aşamasında bulunuyorum. Acayip heyecan da duyuyorum. Her gün aynı heyecanı duyabileceğiniz çok fazla iş kolunun olduğunu düşünmüyorum. Çünkü dinamik bir iş bu anlamda şanslı olduğumu düşünüyorum."
-
- 11
- 12
- 13
-
- 14
- 15
- 16
-
- 17
- 18