Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya evlendi mi? Cem Yılmaz'dan flaş evlilik açıklaması
        • 1

          Defne Samyeli ile uzun süreli ilişkisine geçtiğimiz aylarda son veren Cem Yılmaz, oyuncu Serenay Sarıkaya ile yeni bir aşka yelken açtı.

        • 2

          Yunanistan'ın başkenti Atina sokaklarında ilk kez yan yana görüntülenen çiftten Sarıkaya, Türkiye dönüşü, “Ne söyleyeyim ki her şey gördüğünüz gibi” diyerek aşk iddialarını doğruladı.

        • 3

          Magazin gündemine bomba gibi düşen aşkla ilgili Cem Yılmaz'dan şaşırtıcı bir açıklama geldi.

          2. Sayfa programına konuşan ünlü komedyen, 'Temmuz ayında evleneceğiniz konuşuluyor' sorusuna, 'Evlilik haberleri doğru. Evlendim. Çok teşekkür ederim' yanıtını verdi.

        • 4

          Yılmaz, Sarıkaya'nın eski sevgilisi Kerem Bürsin hakkında da konuştu.

        • 5

          Yılmaz'ın, Bürsin'in 'mutluluklar dilerim' açıklamasından sonra yaptığı bir paylaşımla, ünlü oyuncuya göndermede bulunduğu iddia edilmişti.

          Cem Yılmaz, "Kerem'i çok severim ona bir gönderme yapmadım." dedi.

        • 6

          Cem Yılmaz eski sevgilisi Defne Samyeli'nin 'konduramadım' açıklamalarıyla ilgili olarak ise "Hiçbir şey söylemeyeceğim. Hiç gönderme yapmadım." diye konuştu.

        • 7

          Yılmaz'ın eski sevgilisi Defne Samyeli, "Açıklama gibi büyük laflar etmeyelim. Benim birkaç söz borcum var. O da siz basına... Ben asılsız haberlerden dolayı çok tramvalar yaşadım. O yüzden ön yargılarım var. Ekim ayında 3. şahıslar hakkında çıkan haber üzerine bir yazı yazdım ve sosyal medyadan yayınladım. Bugüne geldiğimizde ise yeni ve sürpriz şekilde öğrendiğim gelişmelere baktığımız zaman, bu haberleri işini doğru yapan arkadaşlar yazıp, dökmüşler. Bugüne geldiğimizde ise yeni ve sürpriz şekilde öğrendiğim gelişmelere baktığımız zaman, bu haberleri işini doğru yapan arkadaşlar yazıp, dökmüşler. Ben bilmiyormuşum. Görememişim. Hiç ihtimal vermedim ve hiç konduramadım. Beni lütfen mazur görün. Size haksızlık etmişim. Daha fazlasını söyleyemem. Hiç yakışık olmaz. Bana yakışmaz. Siz neler yaşıyorsanız, ben de onları yaşıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa