Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çankırı Belediyesi, Panorama ile Kredi Yurtlar Erkek Öğrenci Yurdu arasında kalan alana park için ilk kazmayı vurdu. Park ve Bahçeler Müdürlüğünce başlatılan çalışmalar ile belediye, şehir merkezine 67. parkını Panorama Konutları karşısına yapmaya başladı

        Buğday Pazarı Mahallesi'nde Panorama Konutları ile Kredi Yurtlar Erkek Öğrenci Yurdu arasında kalan 2 bin 600 metrekarelik alanı park ve dinlenme alanı olarak değerlendireceklerini belirten Çankırı Belediyesi, park yapımına başladı. Park alanını gezerek çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Hüseyin Boz, parkın içerisine çocukların oynayabilecekleri, yetişkinlerin ise dinlenebilecekleri alanlar yapacaklarını söyledi. En kısa zamanda parkı tamamlayacaklarını belirten Boz, şehir merkezinde daha birçok alanı park ve yeşil alan ile buluşturacaklarını da kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa