Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA'nın İnegöl ilçesinde, mobilya imalathanesinin boyahane bölümünde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 1 saat süren müdahalesinin ardından kontrol altına alınarak, söndürüldü. Can kaybı ve yaralının olmadığı yangında, iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

        Yangın, saat 01.00 sıralarında Mahmudiye Mahallesi Güverte sokakta faaliyet gösteren mobilya imalathanesinin 2'nci katında bulunan boyahane bölümünde çıktı. Alevlerin yükseldiğini gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede büyüyen alevler iş yerini sardı. Bölgeye gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alırken, itfaiye ekipleri de alevlere müdahalede bulundu. Yangında zaman zaman meydana gelen parlamalar ekiplere zor anlar yaşattı. Alevlerin metrelerce yukarı çıktığı yangın, itfaiye görevlilerinin yoğun çabasıyla 1 saat sonra kontrol altına alındı. Yanıcı maddeler nedeniyle alevlerin yeniden yükselmemesi için soğutma çalışmaları sürdürülüyor. Can kaybı ve yaralının olmadığı yangında, iş yerinde maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa