Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Bursa Haberleri

Mudanya'ya gölet

(Fotoğraflı)

Hakkı Ovatman

BURSA (İHA) - Bursa'nın Mudanya ilçesine yeni gölet ve barajlar yapılacak

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Ahmet Murat Ünal, muhtarlar ve DSİ Bursa 1. Bölge Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte köylerde ziraî sulama maksatlı gölet ve baraj yerleri için ön inceleme yaptı. İktidar tarafından 2002'den bu yana çok sayıda gölet ve baraj yapıldığını belirten Murat Ünal, Yalıçiflik göleti inşaatının devam ettiğini, ayrıca Evciler göletinin de yakında ihaleye çıkarılacağını söyledi.

Çepni, İpekyayla, Mirzaoba ve Göynüklü'de gölet ve baraj için incelemelerde bulunan Murat Ünal, Mudanyalı çiftçilere her zaman destek olduklarını belirterek, ''Çiftçilerimizin en önemli ihtiyaçlarından biri sulama. Köylerimizde ziraî sulama maksatlı gölet ve barajlar için DSİ Bursa Bölge Müdürlüğü yetkilileri ve muhtarlarımızla birlikte ön incelemeler yapıyoruz. DSİ mühendisleri uygun gördükleri yerlerde etüt yaparak nihai bir karara varacaklar'' diye konuştu.

(HK-MŞ)

09.02.2017 11:47:07 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri