Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar Kültür Sanat
  • 1

    BKM Mutfak ile Bal Porsuğu Tiyatrosu'nun ortak yapımı olan, Bülent Emrah Parlak tarafından sahnelenen 'Bülent Beyin Hikâyesi'nde 'Sine - Tiyatro' tekniğiyle yer alan ünlü oyuncular birer organı canlandırdı. Barış Arduç, Burcu Biricik, Erdem Baş, Ersin Korkut, Gülhan Tekin, Haki Biçici, Melis Birkan, Onur Buldu, Sarp Apak, Şahin Irmak ve Uğur Bilgin, 'Bülent Beyin Hikâyesi'nde neden yer aldıklarını, oyunun kendileri için ne ifade ettiğini açıkladı.
    'Bülent Beyin Hikâyesi', organların her birinin insan haline dönüşüp dile gelmeleri halinde neler yaşanacağını komedi tarzında sahneliyor. Senaryosunu Uğraş Güneş'in yazdığı Murat Eken'in yönetmenliğini yaptığı oyunda Bülent Emrah Parlak, bir fikrinin senaryolaştırılarak ve BKM Mutfak ile oyuncu arkadaşlarının katkılarıyla tiyatro sahnesine taşınmasından oldukça mutlu olduğunu söyledi.
    Bülent Emrah Parlak, 'Bülent Beyin Hikâyesi'nde 'Beyin'i canlandırıyor. Parlak, oyunu diğer organlarını canlandırdığı oyuncularla 'Sine - Tiyatro' aracılığıyla sahneliyor.
    Ortak görüşleri 'Daha önce bu türde bir oyun izlememiştik' olan oyuncular, BKM Mutfak ile Bal Porsuğu Tiyatrosu'nun ortak yapımı olarak sahnelenen 'Bülent Beyin Hikâyesi' için şunları söyledi;

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ