Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bu halde bile espriden geri kalmadılar: Soyunuyorum soyunuyorum bitmiyor | Son dakika haberleri

        Erzincan'ın Çayırlı ilçesinde sobayı benzinle tutuşturmaya çalışan iki arkadaş, feci şekilde yandı.

        Muhammed Özdemir (39) ve Oğuzhan Bahadır (50), evde oturdukları sırada havanın soğuk olmasından dolayı sobayı yakmak istedi. Sobaya atılan odunları tutuşturamayan arkadaşlar, çareyi benzin dökmekte buldu. Çakmakla sobayı yakmaya çalışırken benzinin birden parlayarak alev alması sonucu Muhammed Özdemir ve Oğuzhan Bahadır'ın kıyafetleri tutuştu.

        İKİNCİ DERECE YANIKLAR OLUŞTU

        Özdemir ve Bahadır'ın kafa, boyun, göğüs, kol ve ellerinde ikinci dereceden yanıklar oluştu. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, yaralıları Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

        ACI İÇİNDE BİLE ESPRİDEN GERİ KALMADILAR

        REKLAM

        Vücutlarının çeşitli yerlerinde oluşan yanıkları unutan iki arkadaş, "Soyunuyorum soyunuyorum bitmiyor. Allah bizi yaktı, bize ceza verdi. Ne yaptıysak kendi elimizle yaptık" diyerek birbirlerine espri yaptı.

        Olay anını anlatan Muhammed Özdemir, "Sobada odun yakıyorduk. İçerisine benzin döktük, elbiselerimiz tutuştu. Elbiselerimi çıkartana kadar yandık yani, arkadaşım da yandı, ben de yandım. Başka bir şey yok. Biraz ince giyinmiştik, hemen tutuştu. Olan oldu. Bizi kimse yakmadı" diye konuştu.

        Hastanede ilk tedavileri yapılan Özdemir ve Bahadır, Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Özdemir ve Bahadır'ın tedavileri sürüyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa